понедељак, 14. мај 2012.

PRZENI KROMPIR SA RIBOM

Potrebno je: fileti ribe po izboru,kg.krompira,glavica crnog luka, 2 jaja,brasno.malo persuna i bosioka i stari hleb ili prezle

 Krompir ocistiti i iseci na kolutove

 spremiti ga za przenje

 luk ocistiti,iseci i staviti u blender

 samleti ga sitno

 isprziti krompir i staviti da se visak masnoce ocedi


izmiksati bosiok i persun






dodati stari hleb isecen na kockice


samleti ga sitno ili uzeti prezle,i pomesati sa mlevenim bosiokom,persunom i lukom

 ulupati dva jajeta


penasto i pripremiti ribu za pohovanje


prvo u brasno,jaja pa prezle sa zacinima 




pripremiti komad ribe za pohovanje




 prziti ribu na malo ulja
kad porumeni,izvaditi
i servirati uz przeni krompir.Prijatno



 

Нема коментара:

Постави коментар