понедељак, 31. октобар 2011.

Ja to tako



Tikvice u besamel


Ovo jelo jako rado pravim i ne oduzima mi puno vremena.Potrebno vam je
3-4 tikvice
jaja 2
brasno
mleko
pilece grudi
persun
beli luk
jedna pavlaka


Pilece grudi skuvati i u toj vodi kasnije napravite supicu

Dok se meso kuva,ocistite tikvice i ispohujte ih


U vatrostalnu posudu stavite prvi red ispohovanih tikvica

preko njih stavite isitnjen persun i beli luk,koji sam ja izmiksala u ovom malom tupperwere turbo chef-u izuzetno sitno.Preko toga stavite iscepkano belo meso i dodajte malo besamel sosa


Zatim dodajte ostatak ispohovanih tikvica i prelijte besamel sosom u koji ste dodali jednu pavlaku




Pospite preko izmiksani persun sa belim lukom i stavite jedno 20 minuta da se zapece u rerni.
Probajte,uzivacete u divnom ukusu.Mozete ga posluziti i toplo i hladno uz neku osvezavajucu salatu


Нема коментара:

Постави коментар